• În afară de lucrarările mele, cea de licenţă şi cea de masterat, am scris câteva lucrări al căror conţinut şi drept asupra proprietăţii intelectuale au fost vândute. Este vorba de două lucrări despre educaţia timpurie, patru articole ce au fost publicate într-un jurnal academic precum şi partea teoretică a unei lucrări academice pe tema aspectelor economice din Europa Centrală şi de Est.
  • Am scris un articol care a fost publicat în anul 2016 în ultima ediţie a cărţii “Traversând Imperiul Risc” de Corneliu Şerban.
  • Am editat textul şi aranjarea în pagină a ultimei versiuni revizuite a operei “Un intrust printre epigramişti”, de C. Şerban, publicată în 2016. Este o carte de 56 de pagini cu scurte poezii numite epigrame.
  • Am editat două cărţi: “În armonie cu mine” (2015), de Mihaela Stroe – sociolog şi speaker – şi prima ediţie a cărţii “101 tehnici de negociere” (2015), de Ioana Andrievici – expert negociator.
  • Am editat două manuscrise ale poetului şi romancierului contemporan Silviu Crăciunaş (http://www.everywritersresource.com/poemeveryday/beyond-time-by-silviu-craciunas/), care au devenit cărţi: “Lazaret – suflete rătăcite”, apărute la editura Eikon în 2014, precum şi “În umbra destinului”, editura Excelsior Art, 2015.
  • De-a lungul anilor am scris scrisori secrete soţului, părinţilor, fiului meu. Mi-am scris chiar şi mie, imaginându-mă un cititor din viitor care îşi vede scrierile din trecut şi imaginându-mi acea lume, ca punct de plecare în stabilirea lumii în care se desfăşoară acţiunea unui viitor roman pentru publicare.
  • Când eram şcolăriţă, am scris câteva poezii pentru copii pe care le-a citit un profesor de arte dar care a decis că nu aveau valoare. Mai târziu am scris alte două sau trei poezii (nu mai îmi amintesc exact despre ce erau şi doar una mai există) iar acum vreo zece ani am scris trei poezii romantice (când l-am cunoscut pe soţul meu). Am scris acele versuri exact când am avut inspiraţie, fără multe ştersături sau modificări. Nu mi-am propus să mai scriu versuri decât dacă îmi vin în minte pur şi simplu, ca atunci, şi astfel le voi pune pe hârtie.

Acest site web este deschis către toţi care au un interes asupra titlurilor articolelor listate. Persoanelor care aduc critici distructive nu mă adresez. Investesc timp limitat în dezvoltarea ideilor pe care le public pe acest site şi nu rezerv timp pentru a mă strădui să conving pe cineva de ceva. Sper ca acelora care vor găsi acest site folositor să le fie de o reală inspiraţie!

Close Menu